Alle optredens buiten op de Kouter zijn
gratis.

Voor de concerten binnen in de Zaal van de Handelsbeurs en de Opera kun je online tickets kopen. Zo ben je zeker van je plaats, én hoef je niet aan te schuiven aan de ingang. Na betaling ontvang je onmiddellijk je e-tickets in je mailbox. Bovendien is de prijs in voorverkoop lager dan de prijs aan de kassa de dag zelf.

Voor de concerten in de Handelsbeurs zijn er enkel dagtickets te koop: een ticket voor alle concerten van die dag voor 15 euro (+1,5 ticketfee).

En als je echt helemáál wild bent van Boomtown, kan je ook meteen een abonnement kopen: vijf dagen alle concerten in de Handelsbeurs voor slechts 50 euro (+1,5 ticketfee)! Let op: het abonnement is niet geldig voor de concerten in de Opera!

Dagtickets en abonnementen zijn enkel online en vooraf te koop. Op het festival zelf zal je enkel nog tickets per concert kunnen kopen, en die betaal je dan met je Boompas. Tenzij natuurlijk het concert al op voorhand is uitverkocht. Want vol is vol!

Kouter: Gratis
Handelsbeurs: Dagticket 15 euro (+1,5 ticketingkost), Op het festival: voorprogramma & headliner 17 euro, aftershow 5 euro
OperaTicket prijzen verschillen per concert en per rang, zie deze link

Wie problemen ondervindt bij het bestellen van tickets, kan dit melden via info@boomtownfestival.be


Net zoals de vorig jaren betaal je aan alle togen en alle eetstanden op Boomtown met de handige BoomPas. Dit is een kaart waarop je een bedrag kan opladen waarmee je dan snel en veilig, met een eenvoudige “swipe”, kan betalen op Boomtown. Net zoals vorig jaar betaal je met je BoomPas op Boomtown ook de toegang tot de concerten in de Handelsbeurs. Niet-gebruikte waarde krijg je na Boomtown netjes terugbetaald, (voor bedragen vanaf 5 euro wordt een transactiekost van 2 euro afgehouden).

De Boom-wat?

De BoomPas is het enige betaalmiddel waarmee je op Boomtown drank of eten kan kopen. En dit niet alleen op de Kouter maar ook binnen in de Handelsbeurs en de Opera. Bovendien is de BoomPas dit jaar ook de enige manier om tijdens Boomtown een concert in de Handelsbeurs te betalen (voor wie geen ticket heeft  gekocht op voorhand).

Hoe geraak ik aan mijn BoomPas?

De Boompas krijg je gratis bij je eerste aankoop van drankcredits. Dit kan gewoon op Boomtown, aan een BoomPas loket of aan één van de BoomPas-automaten. Je kan betalen op Boomtown zelf met een creditcard, maestro of ook gewoon cash.

Hoeveel moet ik opladen?

Op Boomtown kan je zelf het bedrag dat je op je BoomPas wil laden bepalen, zonder minimum! En uiteraard kan je steeds een bijkomend bedrag opladen aan de kassa of de automaten. Geld opladen kan ook via BoomPas.be met Payconiq.

Krijg je geld terug!

Als je na Boomtown nog geld over hebt op je BoomPas, kan je deze terugvragen via BoomPas.be (tot 6 weken na Boomtown). Je krijgt dan je centen netjes teruggestort op je rekening (voor bedragen vanaf 5 euro wordt een transactiekost van 2 euro afgehouden). Het is dus gedaan met twijfelen en gokken hoeveel bonnen je al dan niet gaat kopen, gedaan met aanschuiven aan de kassa omdat blijkt dat je er dan toch te weinig hebt gekocht!