Betalen op Boomtown was nog nooit zo makkelijk!

Laat je geld thuis, want op Boomtown betaal je enkel met je betaalkaart!

Boomtown is een volledige cashloos festival. Betalen op Boomtown is eenvoudiger dan ooit. Aan alle togen kan je betalen met je eigen betaalkaart (Bancontact, Maestro, Creditcards..). 

Let op, elektronisch betalen is dus de enige manier om te betalen op Boomtown. Laat je geld dus vooral op je bankrekening staan, en vergeet je betaalkaart niet!

Als je een contactless Bancontactkaart hebt, is dat de snelste manier om te betalen!

Join The Crew!

Meer dan vijfhonderd fantastische vrijwilligers zetten elk jaar opnieuw hun schouders onder Boomtown. En zij zoeken nog versterking! Vrijwilliger zijn op ons festival kan op vele manieren: aan de tapkraan, tijdens op- en afbouw, in de backstage, voor elk wat wil(d)s. Naast fantastische sfeer voorzien wij natuurlijk ook eten en drinken, drankbonnen en een vrijwilligersvergoeding. Meld je meteen aan op crew.boomtownfestival.be of mail naar sarah@boomtownfestival.gent

2 Meter Sessies op Boomtown!

Iedere Boomtown dag akoestische sessies en interviews

Coldplay, Nirvana, Elvis Costello, Eels, Randy Newman, Wilco, … Sinds 1987 sloeg Jan Douwe Kroeske een babbeltje met deze en nog ontelbaar veel andere muzikanten tijdens zijn inmiddels legendarische 2 Meter Sessies (Bekijk HIER zijn archief). Straks voegt hij tien nieuwe sessies toe aan zijn indrukwekkend archief. En jij kunt er bij zijn, in de prachtige Redoutezaal van de Opera. De sessies duren telkens een half uur en zijn gratis.

Deze artiesten geven het beste van zichzelf op Boomtown en laten vooraf al even in hun akoestische ziel kijken:
• DINSDAG – 15:00 uur Lady Linn, 16:00 uur EMY
• WOENSDAG – 15:00 uur Black Leather Jacket, 16:00 uur Sons
• DONDERDAG – 15:00 uur Dez Mona, 16:00 uur Calicos
• VRIJDAG – 15:00 uur RAMAN., 16:00 uur De Mens
• ZATERDAG – 15:00 uur Marble Sounds, 16:00 uur Vito

De Boomtown-Playlist

Luister hier naar de bands van Boomtown

Boomtown doet mee aan Mei Plasticvrij

In 2013 startte Boomtown als één van de eerste festivals met de invoering van herbruikbare bekers. Samen met meer dan tienduizend mensen en organisaties steunen wij Mei Plasticvrij. Nu is het aan jou! Het opzet is simpel: allemaal samen één maand ons gebruik van wegwerpplastic verminderen. Op meiplasticvrij.be lees je welke acties je allemaal kan ondernemen. Er is al genoeg rommel in de wereld dus rep u naar meiplasticvrij.be en doe mee!